Echipa noastra asigura servicii de montaj tavane casetate, tavane false rigips, plafoane suspendate gips-carton, in spatii de birouri, spatii comerciale, spatii industriale si nu numai. La cerere putem asigura si materialele de necesare. Mentionam ca avem contracte cu firme de distributie materiale de constructii, de aceea obtinem preturi sub media pietei pentru toate tipurile de tavane casetate.Toate lucrarile noastre sunt facute cu profesionalism, de echipa noastra formata doar din lucratori de specialitate. Calitate la standarde europene.

Prestam servicii si in provincie. Contact; 0722.272.170

 

Plafoanele suspendate cu structura de sustinere de lemn sau metal se folosesc pentru a reduce inaltimea incaperilor sau pentru a ascunde instalatiile montate in golul ramas. In plus, prin combinarea plafoanelor suspendate cu materiale fonoizolante din fibre minerale, se pot obtine imbunatatiri suplimentare:

  • reducerea costului de incalzire, prin imbunatatirea izolatiei termice;
  • imbunatatirea izolatiei fonice aeriene a planseului existent cu valori de pana 8 dB;
  • scaderea nivelului fonic si reglarea ecoului prin panouri Rigips cu goluri si slituri;
  • cresterea rezistentei la foc a constructiei.

 

Tavanele casetate sunt solutia ideala in amenajarile interioare fie ca este vorba de un design clasic sau modern. Intr-o gama larga de modele si culori, ele pot fi folosite in amenajarea unei resedinte private, spatii comerciale, birouri, spitale, showroom,etc.
Plafonul suspendat in plan orizontal sau vertical este compus din modele 600x600 mm ,de fibra minerala compacta cu sau fara perforatii ,cu partea vizibila vopsita alb.
Panourile se fixeaza pe o structura metalica de sustinere,formate din profile sectiune T cu partea vizibila alb mat / alte culori, pe lateralele careia sprijina panourile.
Structura de sustinere este astfel compusa incat sa formeze module de 600x600 mm sau 600x1200,
profilul perimetral sprijinandu-se pe profil sectiune L la culoare cu structura.